Brug Sylvaner til:
Fiske forretter, Skaldyr, Svinekød, Salater, Tærter
Brug Pinot Blanc til:
Grilled laks, Fisk med sauce, Asparges, Svinekød, Salater, Tærter, Fiske forretter, Sushi, Skaldyr, Mild ost, Flæskesteg, Frikadeller, Stegt flæsk, Fjerkræ med sauce
Brug Riesling til:
Grilled laks, Fisk med sauce, Stegt fisk, Fiske forretter, Sushi, Mild ost, Fjerkræ med sauce, Skaldyr
Brug Muscat d´Alsace til:
Asparges, evt med flødesauce, Aperetif eller blot udenfor måltiderne
Brug Pinot Gris til:
Stærkt krydret kogt fisk/fjerkræ, Flæskesteg, Frikadeller, Stegt flæsk, Fjerkræ med sauce, Kylling, Kalkun, Kold og varm Foie gras,
Brug Gewurztraminer til:
Desserter, Kager, Tærter, Stærk ost, godt lagrede oste som gamle Ole, Blåskimmeloste, Danablu, Roquefort, Krydrede retter, Stærkt krydret kogt fjerkræ/fisk, Kold og varm Foie gras, Aperitif eller blot udenfor måltiderne
Brug Pinot Noir til:
Pastaretter, Lasagne, Spagetti bolognaise, Salater, Charcutteri, Tærter,
Brug Pinot Noir Rosé til:
Aperitif før maden, en kølig frisker på terrassen en sommerdag
Brug Crément d´Alsace til:
Som apperitif eller blot udenfor måltiderne, Alt godt fra havet, Muslinger, Østers, Fisk grilled eller i sauce, Fjerkræ og lyst kød.
Seneste kommentarer