Alsace, et helt unikt vinområde i det fantastiske Frankrig.

I mere end 20 år har Frankrig været det foretrukne ferieland for os. Vi har været i de fleste regioner, men intet sted som i Alsace, har vi følt os mere hjemme. Tit har Alsace været der hvor vi sluttede ferien. Både fordi vi elsker det smukke landskab mellem Vogeserne og Rhinen med de billedskønne vinbyer, men også for at gå på opdagelse hos vinbønderne og få noget af den gode Alsacevin med hjem. Alsace har også været vores hovedferie mange gange, forår, sommer og efterår og lige skønt og charmerende er der. 

Vi kan tilbyde skønne vine fra Domaine du Bouxhof og fra Domaine Hubert Metz.

Vi arrangerer også spændende vinsmagninger hvor I ud over at skulle smage vinene bliver introduceret til Alsace, druerne og Domaine du Bouxhof.

Med venlig hilsen

Tina og Søren

 • Vinene i Alsace

  Kør den smukke vinvej og find dine egne favoritsteder at købe vin.
  Der er flere end 4.000 vinbønder i Alsace, men hovedparten af den flaskede vin kommer fra færre end 200 producenter. De fleste producenter er stadig familieejede

 • Vinen til maden

  I alsace går du ikke sulten fra bordet når du er ude at spise. Portionerne er store og for det meste af høj kvalitet. Men også udbuddet i de store supermarkeder og hos de lokale forretninger er langt over dansk standard for fødevarer når det gælder mængde og kvalitet.

 • Vinene fra Domaine du Bouxhof

  Vinene fra Domaine du Bouxhof er produceret med stor kærlighed og stolthed til vintraditionerne i Alsace.

 • Vinene fra Hubert Metz

  Hubert Metz er et nyt interessant vinhus for os. Deres vine er tørre og aromatiske og Celine Metz er ikke bange for at gå nye veje

www.alsacevinene.dk - CVR/SE nummer - 35285253 - 6000 Kolding - Tlf. 61 66 27 92 -alsacevinene.dk@gmail.com

 • Vi er medlem af Danske Vinimportører

Kommentarer

18.05.2013 20:46

Lis Bøllingtoft

det ser jo helt godt ud , du. thebollings