Brug Sylvaner til:
Fiske forretter, Skaldyr, Svinekød, Salater, Tærter
Brug Pinot Blanc til:
Grilled laks, Fisk med sauce, Asparges, Svinekød, Salater, Tærter, Fiske forretter, Sushi, Skaldyr, Mild ost, Flæskesteg, Frikadeller, Stegt flæsk, Fjerkræ med sauce
Brug Riesling til:
Grilled laks, Fisk med sauce, Stegt fisk, Fiske forretter, Sushi, Mild ost, Fjerkræ med sauce, Skaldyr
Brug Muscat d´Alsace til:
Asparges, evt med flødesauce, Aperetif eller blot udenfor måltiderne
Brug Pinot Gris til:
Stærkt krydret kogt fisk/fjerkræ, Flæskesteg, Frikadeller, Stegt flæsk, Fjerkræ med sauce, Kylling, Kalkun, Kold og varm Foie gras,
Brug Gewurztraminer til:
Desserter, Kager, Tærter, Stærk ost, godt lagrede oste som gamle Ole, Blåskimmeloste, Danablu, Roquefort, Krydrede retter, Stærkt krydret kogt fjerkræ/fisk, Kold og varm Foie gras, Aperitif eller blot udenfor måltiderne
Brug Pinot Noir til:
Pastaretter, Lasagne, Spagetti bolognaise, Salater, Charcutteri, Tærter,
Brug Pinot Noir Rosé til:
Aperitif før maden, en kølig frisker på terrassen en sommerdag
Brug Crément d´Alsace til:
Som apperitif eller blot udenfor måltiderne, Alt godt fra havet, Muslinger, Østers, Fisk grilled eller i sauce, Fjerkræ og lyst kød.
Seneste kommentarer
jeg læser opskrifterne fordi de er totalt morsomme.... 1,5 kilooooo løg..hahaha
cognac der ved et uheld bløbber et skvæt....rofl
Hilsen Anette, som finder stor inspiration her.
Har du spurgt din ostehandler? Jeg er ikke selv til blåskimmeloste, så jeg ved det ikke.
Meget godt, men hvor får man bresse bleu her i landet?
Vi skal først have igen til jul .rigtig god vin