De søde julevine til juleknas og desserter

Vendanges Tardives er de senthøstede druer som har opnået et højt sukkerindhold. De er fra specielt udvalgte marker og udbyttet er ikke så stort. men det er smagen, noget af det fineste Alsace kan byde på af vin.

Gewurztraminer 2009 Vendanges Tardives - Lagrings potentiale mindst 20 år.

En sød vin med en flot gylden farve. Kompleks rosenduft med eksotiske frugter. Munden fyldes med varme og en skøn eftersmag af eksotiske frugter. En dejlig aperitif, fantastisk til Foie Gras samt hvid- og rødskimmel oste som Munster.

Fantastisk dessertvin til kager og frugt.

Kun kr. 230,- pr. flaske.

Pinot Gris 2009 Vendanges Tardives - Lagringspotentiale mindst 20 år.

En sød vin med duft af eksotiske frugter som mango, abrikos, kvæde og grønne æbler. En dejlig lang eftersmag. Går godt til Foie Gras, lyse kødretter, salater med frugt og desserter som kage og frugt..

Kun kr. 230,- pr. flaske.

Festlige vine med skønne bobler

Crement d´Alsace

Skønne boblende vine til fisk og skaldyr eller som velkomstdrink og under dronningens Nytårstale.

Crement Brut Rose´på pinot Noir.

En lys pink crement med fine bobler og med en smagsbuket af røde frugter. En velafbalanceret vin, perfekt som aperitif.

Kr. 110,- pr flaske

 

Crement Brut Cuveé Francois  - NYHED - på Chardonnay, Auxerrois og Pinot Blanc.

Sprudlende med en flot lysgul farve. Frugtsmag af æble, abrikos og annanas. Dejlig lang eftersmag og skøn som aperitif. Går fint til alt godt fra havet samt som dessertvin til kager og frugt og is.

Kr. 110,- pr. flaske

 

Ved køb af 6 flasker assorteret fra vores sortiment, leveres fragtfrit i postområde 6000. Vinene kan også afhentes på vores adresse efter aftale. Bestil over vores mail: alsacevinene.dk@gmail.com eller ring på tlf. 6166 2792. Vi aftaler så levering og betaling. Betaling pr. Mobile Pay er muligt. Tilbuddet gælder så længe lager haves.