Til alt godt fra havet som hummer, krebs, rejer og muslinger og østers, kan man anvende Riesling, Pinot Blanc og Sylvaner.
Men faktisk går de fleste hvide Alsace vine til ovenstående. Prøv bl.a. Muscat 2009 Bouxreben til tigerrejer marineret i lime og tørrede røde pebber korn. Det smager himmelsk.
Cremant d´Alsace Bouxhof Brut er den rigtige vin at servere til østers.
Eller en kølig Riesling 2012 Bouxgarden til frites et moules, altså kogte blåmuslinger tilsat riesling med pomes frites som ledsager, uhmmmm.
Seneste kommentarer
jeg læser opskrifterne fordi de er totalt morsomme.... 1,5 kilooooo løg..hahaha
cognac der ved et uheld bløbber et skvæt....rofl
Hilsen Anette, som finder stor inspiration her.
Har du spurgt din ostehandler? Jeg er ikke selv til blåskimmeloste, så jeg ved det ikke.
Meget godt, men hvor får man bresse bleu her i landet?
Vi skal først have igen til jul .rigtig god vin