I alsace spiser man godt.
Her et lille udvalg af de spisesteder hvor man må kan forvente at få et dejligt måltid.
Her er kvaliteten helt i top. Køkkenet serverer Alsaceretter fortolket på en mere moderne måde end det helt traditionelle alsaciske køkken. Værtsparet sørger for en fantastisk hyggelig og atmosfærefyldt stemning. Når vejret er godt, serveres der på den hyggelige terrasse.
Prøv deres hjemmelavede ande-foi gras med sky lavet på Gewurztraminer og den helt fantastiske røgede lammefilet med årstidens grøntsager og kartoffelgratin.
Hust at bestille vin fra Domaine du Bouxhof til maden ;-)
Seneste kommentarer
jeg læser opskrifterne fordi de er totalt morsomme.... 1,5 kilooooo løg..hahaha
cognac der ved et uheld bløbber et skvæt....rofl
Hilsen Anette, som finder stor inspiration her.
Har du spurgt din ostehandler? Jeg er ikke selv til blåskimmeloste, så jeg ved det ikke.
Meget godt, men hvor får man bresse bleu her i landet?
Vi skal først have igen til jul .rigtig god vin